Over ons

Rijschool Roy Achten bestaat sinds 2012 maar rijles geven doe ik al vanaf 2002.

Over ons

Rijschool Roy Achten bestaat sinds 2012 maar rijles geven doe ik al vanaf 2002. De ambitie om een eigen rijschool te starten is ontstaan uit het feit dat ik in grote rijscholen ervaren heb dat  er een behoorlijke groep leerlingen is die om diverse uiteenlopende redenen niet zomaar even het rijbewijs kunnen halen. Ze kunnen het vaak wel maar hebben een instructeur nodig die de juiste snaar kan raken en op een  voor de leerling zo prettig mogelijke manier kan begeleiden zodat je je veilig en begrepen voelt. Het creëren van een zo prettig mogelijke sfeer zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf kunt halen.

Dit inzicht heeft ertoe geleid dat rijschool Roy Achten zich gespecialiseerd heeft in het begeleiden en verzorgen van aangepaste autorijlessen voor mensen die moeilijk leren, rij- of faalangstig zijn of bijvoorbeeld autisme , adhd of andere diagnoses hebben waardoor leren autorijden niet vanzelfsprekend is. Ben je diegene waarbij het wellicht niet zo vanzelfsprekend gaat dan passen we de lessen aan jouw tempo aan.

We verzorgen niet alleen aangepaste rijopleidingen. Ben jij die vlotte jongen of meid die handig is met de auto en in het verkeer? Dan gaan we natuurlijk lekker vlot door je opleiding.

Heb je interesse om te starten met je rijopleiding?
Kijk dan even in de beschikbaarheidskalender en meld je aan middels het contact formulier.

Ik neem dan z.s.m. contact met je op om je kort te informeren. Later kom ook bij je thuis op bezoek voor een kennismaking en neem uitgebreid de tijd om je en wellicht je ouders verder te informeren. Een rijopleiding is een serieuze aangelegenheid en gaat toch even anders dan dertig jaar geleden.in de tijd dat je ouders het rijbewijs gehaald hebben. Daarom neem ik graag de tijd om je goed te informeren.