Praktijk oefenen

Er wordt veel gevraagd van een beginnende bestuurder tegenwoordig. Het verkeer is velen malen drukker en hectischer dan vroeger. De examen norm is daardoor ook veel hoger.

De eerste stappen richting je rijbewijs

Er wordt veel gevraagd van een beginnende bestuurder tegenwoordig. Het verkeer is velen malen drukker en hectischer dan vroeger. De examen norm is daardoor ook veel hoger. Er wordt vooral veel meer van je zelfstandigheid gevraagd. Je moet niet alleen rijvaardig maar ook besluitvaardig zijn. Daarnaast is een verplicht onderdeel ook zelfstandig op navigatie rijden een examen onderdeel.

Ook voor je praktijk opleiding maken we daarom gebruik van een uitgekiende praktische lesmethode welke ondersteund word met een praktijkboek waarin alle onderdelen voor je praktijkexamen aan bod komen. Zo werken we gestructureerd met van te voren gestelde lesdoelen. Deze doelen zullen we ook aanpassen aan jou leer tempo. Gaat een onderdeel je gemakkelijk af gaan we vlot door naar het volgende. Heb je meer tijd nodig , dan zullen we ons daar ook de tijd voor nemen.  

Op ongeveer driekwart van je rijopleiding kun je een t.t.t. tussen tijdse toets doen. Dit doe je bij het cbr en is eigenlijk gewoon een oefen examen met een examinator. Na de t.t.t. krijg je van de examinator te horen waar je verbeter punten liggen voor je examen. Dit krijg je ook mooi in de mail bevestigd van het cbr. Aan deze punten zullen we dan gaan werken om je zo optimaal mogelijk voorbereid op je examen te krijgen.

 

Waarom doe je een t.t.t.?

Na de t.t.t. zullen we dan gaan voorbereiden voor je examen en daar mag je het dan gaan afmaken.

Aangepaste rijopleidingen

Wil je graag een aangepaste rijopleiding volgen ivm een diagnose zoals autisme of adhd. Of ben je faalangstig of rijangstig dan…….