Aangepaste autorijlessen

In de praktijk hebben we ervaren dat mensen die moeite hebben met leren, rij- of faalangstig zijn, autisme of ADHD hebben, de extra aandacht die ze nodig hebben vaak niet krijgen. Dit is een van de redenen voor het ontstaan van Rijschool Roy Achten. Wij zorgen ervoor dat die extra tijd en aandacht er wel is, omdat wij van mening zijn dat iemand die zich prettig voelt, ook de beste resultaten boekt.

Door middel van een gesprek thuis of op de rijschool proberen we inzicht te krijgen in de verwachting die jij hebt van de rijschool. Bekijken we op welke wijze we het beste kunnen helpen en hoe we ook op een zo effectief mogelijke manier kunnen lessen. Om de voortgang hiervan goed te kunnen volgen hebben we tijdens de rijopleiding evaluatiegesprekken. Het kennismakingsgesprek en de evaluatiegesprekken kunnen eventueel samen met je ouders/begeleiders plaatsvinden.

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 06 532 627 13.

Neem ook eens een kijkje op de site van www.rijles-en-autisme.nl  

 

Beschikbaarheids Kalender


Bekijk op de kalender of er plekken beschikbaar zijn
beschikbaarheid
Klik hier voor beschikbare plaatsen

Contactformulier

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in
of bel 06 532 627 13.

Facebook

Volg ons op twitter

Twitter