Theorie leren

Om veilig door het verkeer te kunnen gaan en je rijopleiding soepel te doorlopen is een goeie theoretische kennis van belang.

Rijlessen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Aangepaste rijlessen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De eerste stappen richten je rijbewijs

Je rij-opleiding voor het autorijbewijs bestaat uit een praktijk- en een theoriegedeelte. Voor beide onderdelen ben je bij “ Roy Achten” op het juiste adres. De rustige, geduldige , begripvolle en duidelijke manier van lesgeven zijn al sinds 2012 de reden dat velen voor jou al gekozen hebben om bij Roy Achten het rijbewijs te halen.

Over Rijschool Roy Achten

Rijschool Roy Achten bestaat sinds 2012 maar rijles geven doe ik al vanaf 2002. De ambitie om een eigen rijschool te starten is ontstaan uit het feit dat ik in grote rijscholen ervaren heb dat  er een behoorlijke groep leerlingen is die om diverse uiteenlopende redenen niet zomaar even het rijbewijs kunnen halen. Ze kunnen het vaak wel maar hebben een instructeur nodig die de juiste snaar kan raken en op een  voor de leerling zo prettig mogelijke manier kan begeleiden zodat je je veilig en begrepen voelt. Het creëren van een zo prettig mogelijke sfeer zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf kunt halen. Dit inzicht heeft ertoe geleid dat rijschool Roy Achten zich ook gespecialiseerd heeft in het begeleiden en verzorgen van aangepaste autorijlessen voor mensen die moeilijk leren, rij- of faalangstig zijn of bijvoorbeeld autisme, ADHD of andere diagnoses hebben waardoor leren autorijden niet vanzelfsprekend is.

Ben je diegene waarbij het wellicht niet zo vanzelfsprekend gaat dan passen we de lessen een jou tempo aan. Ben jij die vlotte jongen of meid die handig is met de auto en in het verkeer ? Dan gaan we natuurlijk lekker vlot door je opleiding.

Heb je interesse om te starten met je rijopleiding.
Kijk dan even in de beschikbaarheidskalender en meld je aan.

Ik neem dan z.s.m. contact met je op om je kort te informeren en kom ook bij je thuis op bezoek voor een kennismaking en neem uitgebreid de tijd om je en wellicht je ouders verder te informeren. Een rijopleiding is een serieuze aangelegenheid en gaat toch even anders dan dertig jaar geleden.in de tijd dat je ouders het rijbewijs gehaald hebben. Daarom neem ik graag de tijd om je goed te informeren.

Onze beschikbaarheid

Het is een duidelijke keuze geweest om een echt onderscheidende rijopleiding te kunnen bieden op individueel niveau. Derhalve zijn we (beperkt) in het aantal leerlingen die (we) kunnen opleiden.
Wil je graag beginnen met rijlessen kijk dan even naar de beschikbaarheidskalender wanneer en plekken vrij zijn en meld je dan aan.